O mnie

Fanka kuchni, przede wszystkim makaronów, pomidorów, oliwy i ciasteczek owsianych. W znajomości z żywieniem od kuchni trwam już trochę, zaczynałam dość niepozornie.Choć nadal wychodzę z założenia,że:

Człowiek uczy się całe życie, a z moją skłonnością do eksperymentowania w kuchni, o jeden dzień dłużej!

Kulinaria, żywienie i wszystko pokrewne to moja pasja, która skierowała mnie do nauki w tym kierunku na Uniwersytecie Medycznym w Łodzi, a przedtem w łódzkim Gastronomiku.
  

Wierzę w ludzi. Dziś jestem dietetykiem, edukatorem żywieniowym, technologiem ds.gastronomii, w przeważającej części idealistą. 

Treści, które zamieszczam na blogu, są tak różne, jak rozmaite są moje ścieżki. Kulinaria, warsztaty, ciekawe wydarzenia kulturalne i edukacyjne, przeplatane przede wszystkim z wiadomościami nt.dietetyki.

Miło mi,że tutaj jesteś! Mam nadzieję,że zagościsz na dłużej.